Search
Close this search box.
New Project (8)
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi kola u Čonoplji, Prigrevčani za dvanaestu pobedu

Očekuje nas veoma zanimljivo 12. kolo na Vojvođanskom „Severu“. Izdvaja se derbi meč između Sloge i Bajše.
Najzanimljivije bi trebalo da bude u Čonoplji, gde se sastaju trećeplasirana Sloga i četvrtoplasirana Bajša u derbiju kola. Posle dosta promenljivih igara oba tima žele da se konsoliduju, a prava prilika je za to u subotu.
Prigrevačko Bratstvo 2019 želi da nastavi dominaciju na terenima Vojvodine, jer su upisali svih jedanaest pobeda i hitaju ka jesenjoj tituli. Bačkogradištanska Vojvodina ne bi trebalo da im bude „bauk“.
U duelu jedno od najstarijih klubova lige sastaće se na „Šlajzu“. OFK Vrbas posle niza neuspeha pokušaće da uhvati poslednju šansu za vrh tabele, a protivnik im je Bačka 1901 koja će takođe imati za šta da se bori posle niza loših rezultata.
Senta će dočekati Mladost iz Bačkog Petrovca. Posle osvojenog boda domaćin je konačno osvojio neke bodove koje će tražiti i u ovom duelu. Gosti dolaze u dobrom raspoloženju i želeli bi da nastave dobar niz i zadrže se u vrhu.
Na začelju tabele će isto biti zanimljivo do samog kraja. U direktnom duelu Obilića i OFK Mladosti odlučivaće se ko bi mogao da postane ili ostane „fenjeraš“.
Ekipa Turinske Mladosti ne bi trebalo da na svom terenu imaju veće poteškoće sa timom iz dna tabele. Krila Krajine su tim koji ne bi trebalo potceniti. Vezana su dva trijumfa u oba tabora i taj niz bi da zadrže obe ekipe.
Sa dve vezane pobede Hercegovac će dočekati naoštren ekipu Radničkog 1918, a domaćin trijumfom može dobiti puno. Gosti su vezali negativnu seriju koju bi da prekinu.
Još jedan derbi sredine tabele igra se u ovom kolu, kad novajlija ekipa Radničkog 1905 dočekuje Preporod. Domaćin posle serije uspeha u negativnom nizu tražiće priključak za Preporodom koji je takođe u nizu od dva poraza.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”