Search
Close this search box.
New Project (6)
VREME ČITANJA: 1 min

Tim 11. kola Srpske lige “Zapad”

Zanimljivo je bilo proteklog vikenda u Srpskoj ligi “Zapad”, a kao što ste i navikli, za vas smo danas pripremili tim kola.
Na golu je jedan od kandidata za igrača kola Nikola Pejović. Ne dešava se često da jedan golman bude u konkurenciji najboljih igrača, ali on je u Požegi zaista bio na svom vrhuncu.
Zadnju liniju sačinjavaju Nikola Žerjal, Miroljub Kostić i dvojac iz Rađevca, Branko Petrović i Nenad Ilić. Zadnja linija koja je u ovom kolu bila zaista sjajna, bez primljenog gola.

Dva vezna fudbalera su odlični Filip Gogić iz požeške Sloge, koji pokazuje da je ogromno pojačanje ove ekipe. Društvo u vezi pravi mu Džemal Dedeić, igrač Tutina i strelac pogotka za svoju ekipu.
Po bokovima su Jordan Jovanović i Ivan Joković. Joković je još jednom ostavio odličan utisak svojom igrom. Bio je i strelac za ekipu Tutina u vrlo važnoj povredi nad Poletom.
Najistureniji su Bojan Jelić napadač FAP-a i Filip Kuzmanović dvostruki strelac Mihajlovca. Kuzmanović je praktično sam doneo izuzetno bitan bod za Mihajlovac u duelu protiv Mladog Radnika.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad