Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Tim 11. kola Srpske lige Istok

U timu 11. kola Srpske lige Istok najviše je igrača iz timova koji su u ovom kolu zaustavili vodeći kvartet.
Kada dodamo fudbalere iz ekipa koje su slavile u gostima dolazimo do okosnice tima od 11 najboljih proteklog vikenda.
Na golu je čuvar mreže Vlasine Strahinja Marković, U odbrani još jedan prvotimac Vlasotinčana – Milan Mitrović kao pokazatelj na čemu je Vlasina bazirala svoj trijumf u Meševu.
U odbrani i raspoloženi Danilo Cvejić iz Car Konstantina, neprelazni Marko Đorđević iz Timoka i Luka Paunović koji je predvodio svoj tim do remija u gostima u duelu sa Dubočicom.

Na sredini terena Dragan Ignić iz pirotskog Radničkog i Marko Ranđelović (Budućnost) koji su u remijima vodećeg tandema igrali zapaženu ulogu na terenu.
Aleksandar Tasić sa uspehom je predvodio tim Radničkog iz Svilajnca do pobede na teškom gostovanju u Brzom Brodu.
U veznom redu i Nemanja Conić iz SFS Borca. Paraćinci su slavili u derbiju Pomoravlja, a Conić je postigao jedan i asistirao kod drugog pogotka svog tima.
Jedinstvo iz Paraćina je sa gostovanja favorizovanom Timočaninu donelo sva tri boda. Najbolji na terenu bio je Nemanja Petrović koji je postigao i prvi gol za svoj tim.
Pčinja je zabeležila i treću uzastopnu pobedu u sezoni. Tim iz Trgovišta do nova tri boda predvodio je napadač Vukašin Ilić koji je bio i strelac jednog gola za svoj tim na ovom meču.
Photo by Pixabay

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok