Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Kvartet vodećih zaustavljen u 11. kolu Srpske lige Istok

Neverovatna serija od 10 uzastopnih pobeda Radničkog iz Pirota prekinuta je u Nišu.
Neprikosnoveni lider zaustavljen je na Bubnju u duelu sa fenjerašem. “Carići” su osvojili prvi bod u sezoni i najavili bolje dane. Piroćanci su pokazali da su ipak ranjivi i to onda kada se to najmanje očekivalo, ali su ipak zadržali prednost u odnosu na najbliže pratioce.
Budućnost je sa gostovanja u Zaječaru donela samo bod (2:2). Dubočica je razočarala svoje navijače i odigrala nerešeno sa Topličaninom na svom terenu (2:2). Radnički je tako zadržao 6 odnosno 9 bodova prednosti u odnosu na najbliže rivale.
Svoj zaostatak za liderom povećala je Jagodina koja je u derbijju kola poražena na gostovanju u Paraćinu (2:1). SFS Borac je iskoristio svoje šanse i pokazao da ima tim za vrh tabele. Jagodina je sada na -10 u odnosu na Piroćance.
Prijatno su svoje navijače iznenadili Vlasotinčani i Paraćinci. Vlasina je iz Meševa donela sva tri boda (0:1), kao i Jedinstvo koje se iz Knjaževca vratilo sa celim plenom (1:2).
Uspešan vikend za gostujuće ekipe upotpunio je Radnički iz Svilajnca koji u Brzom Brodu pobedio istoimeni domaći tim rezultatom 0:2. Pčinja je kao domaćin lako izašla na kraj sa Dunavom (4:1) i, barem za sada, pobegla iz opasne zone.

 

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok