Search
Close this search box.
IMG_6052
VREME ČITANJA: 1 min

Somborci zakuvali vrh

11. kolo Srpske lige grupa „Vojvodina“ donelo nam je dosta uzbuđenja, a posle remija Radničkog u Somboru zakomplikovala se i situacija na vrhu.
Najveće iznenađenje kola je svakako remi lidera na tabeli ekipe Radničkog iz Sombora. Bod sa neugodnog gostovanja odnela je neugodna Tisa. Jedinstvo iz Stare Pazove remiziiralo je sa Dinamom u Pančvu, i ekipa iz Pazove je time propustila da preuzme vodeću poziciju. Kiseve vodećih iskoristio je Naftagas koji je posle pobede nad Omladincem došao na – 3 boda u odnosu na Somborca i – 2 na Jedinstvo.
Još jedno razočarenje svojim pristalicama priredio je zrenjaninski Radnički, koji je poražen od Borca iz Šajkaša na svom terenu. Zrenjaninci su u sve težoj poziciji, a opstanak je postao veliki izazov. Važne pobede ostvarili su i Prvi maj koji je savladao ekipu Kabela sa 2:0, OFK Bečej koji je bio bolji od kulskog Hajduka i Tekstilac koji se namučio da pobedi ekipu Stanišića. Pored remija u Somboru i Pančevu popularan x viđen je i u Bačkoj Palanci, gde su OFK Bačka i Podunavac iz Belegiša igrali bez golova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Somborci zakuvali vrh

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina