Search
Close this search box.
Srpske lige
VREME ČITANJA: 1 min

Najava kola Srpske lige “Zapad”

Vodeći dvojac na tabeli Smederevo i Borac vodiće glavnu bitku za osvajanje jesenje titule.
11. kolo donosi nam dva derbija. Vodeće Smederevo ugostiće Budućnost Krušik, dok će se u Požegi sastati Borac i domaća Sloga. Ove dve utakmice nam mogu doneti izuzetno zanimljiv rasplet i dobar fudbal.
Komšijski derbi odigraće Real i kraljevačka Sloga. Domaćin je siguran u sredini tabele, dok se Sloga nalazi na poslednjem mestu i bodovi su im preko potrebni. Po svemu sudeći, kraljevački “Beli” će se i ove sezone grčevito boriti za opstanak.
Odlazak Piksija Radisavljevića iz Bajine Bašte, uzdrmao je ekipu Sloge. Od njegovog odlaska nanizali su tri poraza. Ovog vikenda u goste im dolazi FAP, koji ima ulogu favorita u ovoj utakmici. Jesu Pribojci favoriti, ali ekipa Sloge uvek može biti nezgodan favorit.
Takovo će imati ulogu favorita protiv Mačve iz Bogatića, koja se polako budi. Takovo je dosta lošije krenulo nego što se očekivalo, dugo su bili u krizi, ali iz poslednja dva kola imaju četiri bodova. Rival iz Bogatića je vezao dve pobede i više nisu na začelju. Samopouzdanje je poraslo, pa ovde možemo očekivati svašta.
U ostalim utakmicama 11. kola sastaju se:
Tutin – Polet
OFK Mihajlovac – Mladi Radnik
Rađevac – Budućnost

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad