Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 11. kola Vojvođanske fudbalske lige „Sever“

Ovog vikenda na programu je novo kolo Vojvođanske lige „Sever“.
Nekoliko zanimljivih utakmica nas očekuje, jesenji deo ulazi u sam finiš, a trka se zakuhtava. Tri utakmice na programu su u subotu, a pet mečeva se igra u nedelju.
U subotu u terminu od 14 i 30 časova, ekipa Bratstva 2019 koja odmiče svim ekipama i u dobrom raspoloženju sa svih deset trijumfa, biće dočekana od strane najstarijeg kluba u Srbiji, Bačka 1901 dočekuje lidera u ne baš pogodnom trenutku.
Drugi meč koji je na programu u subotu, derbi začelja, na „Tikvari“ Bačkopalanačka Krila Krajine dočekuje Obilić iz Zmajeva, obe ekipe u dobrom raspoloženju nakon trijumfa posle dužeg vremena ulaze sa velikim motivom po nove bodove.
Još jedan meč odigraće u Ratkovu domaća ekipa Radničkog 1918 i trećeplasirana Mladost iz Turije, obe ekipe u borbi između sredine tabele i vrha tabele, gosti imaju četiri boda prednosti, ali svi ishodi su mogući i niko ne ulazi kao favorit u ovaj duel.
U nedelju u terminu od 14 i 30 časova igra se pet mečeva, a u jednom od njih sastaju se Radnički 1905 iz Bajmoka i Čonopljanska Sloga, domaćin je posle tri vezane pobede, zabeležio i poraz, dok gosti sa nešto slabijom formom ali na vrhu tabele ulaze u meč.
U derbiju kola na „Vrbari“ Mladost iz Bačkog Petrovca dočekuje OFK Vrbas koji se nalazi na vicešampionskom mestu. Gosti imaju dva boda prednosti, ali niko u ovaj meč ne ulazi sa znakom favorita. Detalji će odlučiti ovaj meč.
U Novom Žedniku Preporod će tražiti pobedu kao blagi favorit ulazi u meč sa Hercegovcem iz Gajdobre, pre svega „domaćinska ekipa“ Preporoda tražiće izlazak iz krize i ritma pobeda-poraz i napredak na tabeli, dok se gosti nalaze na sredini i svaki bod će im značiti.
U Apatinu još jedan derbi začelja, OFK Mladost dočekuje Sentu. Obe ekipe u velikoj krizi rezultata i bodovi u ovom meču su im neophodni. Apatinci su na „fenjeraškoj“ poziciji, dok je Senta u prednosti od tri boda.
Vojvodina iz Bačkog Gradišta će dočekati Bajšu, bodovi su nepohodni za obe ekipe, ali pre svega za domaćina kojeg drma velika kriza, ali su pobedom u Čonoplji koliko-toliko zadržali šanse i priključak, dok gost ulazi u meč kao favorit, a ukoliko hoće gore moraće osvojiti sva tri boda.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”