Search
Close this search box.
1666217908277
VREME ČITANJA: 2 min

Svetislav Milošević najbolji igrač 10. kola

Centarfor Zemuna Svetislav Milošević izabran je za najboljeg igrača 10. kola Srpske lige “Beograd” po izboru posetilaca našeg portal.
Prvo pitanje našem sagovorniku je bilo koliko mu znači priznanje za igrača kola: “ Pre svega hteo bih da iskoristim ovu priliku da se zahvalim vašem portalu na nominaciji i naravno svim ljubiteljima i poznavaocima fudbala koji su glasali za mene. S obzirom na renome vaše stranice, priznanje mi veoma znači i predstavlja motivaciju za još naporniji rad i, nadam se, sve bolje igre Zemuna. Iz dobre timske igre, ni moj dobar učinak neće izostati, što se pokazalo i na ovoj utakmici”.
Zemun je u prethodnom kolu savladao Studentski grad sa 2:1, a jedan gol je dao upravo Svetislav Milošević. Osvrnuo se upravo na taj duel: ” Bez lažne skromnosti, zaista bih uputio čestitke mladoj ekipi Studentskog grada koja je pokazala karakter, agresivnost, disciplinu i kvalitet u igri. Ekipa koja ima kontinuitet, vec par godina je stabilan srpskoligaš i uvek neugodan protivnik, sto se pokazalo i na ovoj utakmici. Imali smo terensku inicijativu u prvom poluvremenu, ali pad koncentracije nas je doveo u situaciju da jurimo rezultat. Drugo poluvreme je bilo egal, igralo se čvrsto, uglavnom na sredini terena, bez mnogo šansi. Ipak, mislim da su naše iskustvo, mirnoća i ipak bolji individualni kvalitet presudili, te smo u završnici prelomili utakmicu u našu korist. Moji saigrači i ja smo pokazali karakter i doneli radost našim vernim navijačima. Jako važna pobeda za nas koja nas drži u priključku za vrh tabele”.
Sveta nije zadovoljan dosadašnjim svojim igrama , kao ni čitavog tima: ” Iskreno, nisam zadovoljan dosadašnjim izdanjem, što ličnim što izdanjem cele ekipe. Smatram da su naši navijači zaslužili mnogo bolje igre i naravno mnogo više upisanih bodova. Igrali smo promenljivo, što nas je koštalo gubitka nekih važnih bodova, ali odgovrno tvrdim da ekipa poseduje kvalitet za prvo mesto i ulazak u viši rang. U klubu je došlo do promene stručnog štaba, već se oseća neka nova energija u svlačionici. Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva igrati sve bolje i bolje, i opravdati poverenje uprave kluba koja nas je angažovala, a samim tim i doneti radost našim sjajnim navijačima koji su uz nas sve vreme, i kada pobeđujemo i kada gubimo i time pokazuju svoju veličinu i veličinu našeg kluba – Zemuna! Očekuje nas 5 važnih utakmica i derbi protiv OFK Beograda. Ne treba trošiti reči o važnosti te utakmice za klub, navijače i nas igrače. Svi smo jako motivisani i jedva čekamo tu utakmicu! ”.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd