Search
Close this search box.
New Project (12)
VREME ČITANJA: 1 min

Grafičar dominirao u Vršcu i osvojio nova tri boda

U zaostaloj utakmici 10. kola Prve lige Srbije, fudbaleri Grafičara su kao gosti savladali OFK Vršac rezultatom 2:0 (0:0).
Po svemu viđenom, zaslužena pobeda mlade ekipe iz Beograda. Oni su tokom cele utakmice bila konkretnija i opasnija. Ipak, u prvom poluvremenu nije bilo izglednijih šansi za promenu rezultata.
U nastavku susreta, koji je sa tribina vršačkog stadiona posmatralo oko 1000 gledalaca, Grafičar je pojačao pritisak ka golu domaćina i nije puno prošlo od vodećeg gola. Knežević je u 56. minutu prihvatio loptu na oko dvadeset metara od gola, a onda je preciznim i jakim udarcem poslao u suprotan, levi gornji ugao gola Vrščana.
Kontrolisala je ekipa Marka Neđića rezultat. Imala je više loptu u svom posedu i vrebala šansu da stavi tačku na ovaj meč. To se dogodilo u prvom minutu nadoknade kada je Nikola Mituljikić savladao golmana domaćih Markovića. Bio je to još jedan momenat za prisutne fotoreportere, ali i za TV špice.
Ekipa, koja važi za razvojni tim Crvene zvezde, posle ovog trijumfa prišla je vodećem IMT-u na samo tri boda zaostatka. U odnosu na prve pratioce, Inđiju i Železničar, uvećao je razliku na osam bodova.
Preuzeto sa: maxbetsport.rs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE