Search
Close this search box.
1666036007728
VREME ČITANJA: 1 min

Na Karaburmi bez pobednika

Derbi susret 10. kola Srpske lige „Beograd“ na Karaburmi nije imao pobednika, bodove su podelili OFK Beograd i Torlak.
Oba tima su postigla po jedan gol. OFK Beograd je i dalje u gornjoj polovini tabele, dok je tim iz Kumodraža lider takmičenja. Zvezdara je na Bulbulderu savladala Teleoptik sa 2:1 i tako učvrstila drugo mesto na tabeli.
U Dobanovcima Budućnost je bila sigurna na domaćem terenu, pobeđeno je Jedinstvo iz Surčina sa 2:0. Pobedom u gostima nad Studentskim gradom sa 2:1 fudbaleri Zemuna su se probili na treće mesto.
Poslednjeplasirani Radnički iz Obrenovca je osvojio prvi bod na gostovanju. U Borči su BSK i Obrenovčani igrali nerešeno 2:2. Sjajnom igrom, možda i najboljom u sezoni, BASK TEK je pobedio Brodarac sa 3:1 uz dva gola Marka Stojanovića.
U jednom od derbija začelja Borac je ipak neočekivano u Lazarevcu izgubio od Ušća sa 2:0. Ovom pobedom tim sa Novog Beograda se izjednačio po broju bodova sa Lazarevčanima. Bodove su podelili Sinđelić i Prva iskra. Duel dva dobra tima završen je sa po jednim pogotkom u obe mreže.
U ovom kolu postignuta su 23 gola što je sasvim dobra efikasnost za ovu ligu. Od 16 klubova samo 2 nisu uspela da zatresu protivničku mrežu.
Foto: OFK Beograd

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd