Search
Close this search box.
1665864896554
VREME ČITANJA: 1 min

Zemunci do važnih bodova

Zemun je sa novim trenerom zabeležio važnu pobedu u borbi za vrh.
Domaći su do gola stigli u 26.minutu iz kontra napada. Dacić je bio asistent, aŠljkić je udarcem sa 10-tak metara poslao loptu umrežu 1:0. Gosti vrlo brzo stigli do izjednačenja. U 33.minutu Ivan Stojanović je uputio centaršut sa leve strane, a Milošević je najbolje skočio i glavom poslao loptu u mrežu 1:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor.
Tim iz Gornje varoši je napadao u nastavku i uspeo je da stigne do sva tri boda. Igrao se 76.minut kada je Lazović dodao do Simića koji je sa 12-13 metara postigao pobedonosni gol 1:2.
Studentski grad – Zemun 1:2
Stadion: FK Bežanija, gledalaca: 200, strelci: 1:0 Šljukić 26.minut, 1:1 Milošević 33.minut, 1:2 Simić 76.minut, sudija: Jovan Okanović, pomoćnici: Bogdan Ljubojević i Aleksandra Stojanac, žuti katoni: Gavrilović, Kuzmanović, Mrđenović, Janković i Šljukić(Studentski grad), I.Stojanović, Đalović, L.Ristovski(Zemun).
Studentski grad: Terzić, Šošević, Lazarević, Lukić, Milanović, Šljukić, Kuzmanović(Janković), Dacić, Jovanović(Gavrilović), Stefanović(Mrđenović), Stokić.
Zemun: V.Mitrović, Vukić(P.Stojanović), I.Stojanović, Pantazis(L.Ristovski), Đalović, Milošević, Kiso, Lazović, J.Mitrović, Dakić(N.Ristovski), Mikan(Simić).
Foto: FK Zemun

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd