Search
Close this search box.
1665638647746
VREME ČITANJA: 1 min

Luka Sekulić najbolji igrač 9. kola Srpske lige Beograd

Luka Sekulić desno krilo Jedinstva iz Surčina proglašen je za najboljeg igrača 9.kola Srpske lige ”Beograd”.
Uz čestitke za dobijeno priznanje za igrača kola Luka je rekao: ”Ovo priznanje mi mnogo znači, daje mi motiv da još više treniram i radim, i ako je moguće da se ovo ponovi što više puta”.
Gol našeg sagovornika iz kontre je doneo pobedu Jedinstvu nad Zemunom u gostima: ”Zadovoljan sam kako je odigrala cela ekipa. Sve je to proizašlo iz dobrih treninga pre toga. To je dokaz da se trud i rad isplati. Zaista dobro radimo i treniramo nedeljama unazad, mislim da smo tu pobedu zaslužili. Moj gol je bio kruna svega toga”.
Jedinstvo tokom sezone igra po sistemu toplo-hladno, ali generalno ima dobre rezultate: ”Mogu reći da sam zadovoljan. Sa pobedom u odloženom meču protiv Radničkog polako hvatamo zalet ka vrhu. Ambicije kluba i jesu da budemo visoko plasirani”.
Luka Sekulić je rođen 25.avgusta 1998.godine. Osnovna pozicija mu je desno krilo, može uspešno da igra i na levoj strani, kao i u špicu. U karijeri je igrao za Bežaniju, Sremčicu, Borac iz Sakula, Radnički iz Obrenovca i Jedinstvo iz Surčina.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd