Search
Close this search box.
1665607568113
VREME ČITANJA: 1 min

Surčinci u dobroj formi

Jedinstvo iz Surčina se nalazi u dobroj formi pošto je nakon Zemuna, savladala I ekipu Radnikog iz Obrenovca.
Jedinstvo-Radnički 3:0
Stadion: Jedinstva u Surčinu, strelci: 1:0 M.Gavrilović 17.minut, 2:0 M.Gavrilović 42.minut, 3:0 Mićić 90.minut, sudija: Filip Marković, pomoćnici: Branko Galić i Nenad Obrenić, žuti kartoni: Savić(Jedinstvo), Raonić, Šućur, Đurđević(Radnički).
Jedinstvo: Novaković, Živanović, Mićić, Savić, Maksimović, Skoko, Marko Gavrilović, Luka Gavrilović(Petrović), Sekulić(Vasić), Milunović, Dimitrijević(Stojanović).
Radnički: Antić, Točilovac(Radovanović), Raonić, Ristić, Stjepanović, Šućur(Vukosavljević), Milovanović, Ivanović(Peković), Mrvić(Đurđević), Miletić(Pavlović), Simeunović.
Pre početka susreta domaći su bili favoriti, pa su to i opravdali. Jedinstvo je došlo u vođstvo u 17.minutu. Mićić je centrirao sa leve strane, a egzekutor je bio Marko Gavrilović 1:0. Domaćin je duplirao prednost u 42.minutu. Direktno iz slobodnog udarca svoj drugi pogodak je postigao Marko Gavrilović 2:0.
U nastavku nije bilo golova sve do 90.minuta. Tada je sevnula kontra ekipe iz Surčina, a gol je delo Mićića 3:0. Tako su domaći zabeležili zasluženu pobedu, dok Obrenovčani ostaju zakovani na poslednjem mestu tabele.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd