Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Dušan Milanović, najbolji igrač 9. kola Srpske lige Istok

Najvredniju pobedu u 9. kolu Srpske lige Istok ostvarili su fudbaleri Budućnosti koji su u derbiju savladali SFS Borac u Paraćinu rezultatom 0:1.
Junak pobede Popovčana bio je brzonogi Dušan Milanović koji je osim postignutog gola bio konstantna pretnja po gol domaćina.
Milanović je u razgovoru sa Msport zahvalio čitaocima našeg portala na priznanju i istakao značaj pobede u duelu sa SFS Borcem.
“Definitivno jedno od najtežih gostovanja za nas ove sezone. Znali smo sa kakvim protivnikom igramo i kako da im se suprotstavimo. Odigrali smo veoma zrelo i pokazali da smo konkurenti za prvo mesto.” – izjavio je sa Msport Dušan Milanović.
Budućnost je u sjajnoj seriji od 9 utakmica bez poraza. U čemu je tajna i gde je ključ za takve uspehe?
“Rezultati su plod dobrog rada i sjajne atmosfere koja vlada u ekipi. A kada se ta dva spoje rezultati ne mogu da izostanu.”
Na redu je novi derbi, u goste Vam dolazi trečeplasirana Dubočica. Šta očekujete od derbija?
“Očekuje nas igrački najkvaliteniji rival. Analiziraćemo u toku nedelje njihovu igru. Igramo na svom terenu, imamo imperativ pobede, tako da očekujem povoljan rezultat po nas.”
Kakvi su Vaša očekivanja od ove sezone i kakvi su planovi za budućnost?
“Očekujem da nas pre svega posluži zdravlje i mimoiđu povrede. Da nastavimo kvalitetno da radimo i uz malo fudbalske sreće izborimo promociju u viši rang.” – naglasio je u razgovoru za Msport Dušan Milanović, najbolji igrač 9. kola Srpske lige Istok.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok