Search
Close this search box.
New Project (16)
VREME ČITANJA: 2 min

Tim 9. kola Srpske lige “Zapad”

Nastavljamo da pratimo Srpsku ligu “Zapad”. I ovog utorka za vas smo pripremili tim kola.
U timu 9. kola prednjače igrači Takova. Njih trojica, uspeli su da se nađu u najboljih jedanaest. Dušan Ćirković je na levom beku, igrač utakmice, a verovatno i igrač kola Dragan Mirković se nalazi u veznom redu, dok je u napadu Jovan Lukić, koji je zadavao veliki probleme gostima.
Požeška Sloga ima dva igrača. To su Srđan Drašković, odlični štoper, koji je odigrao utakmicu bez greške i dvostruki strelac Sergej Stamenić. Stamenić je odigrao najbolju utakmicu do sada u dresu Požežana, a to je začinio i golovima, koji su Slogi doneli sva tri boda u duelu sa Mladim Radnikom.
Smederevo i Borac su odigrali bez golova. Smederevo je bilo bolji rival, međutim i gosti su imali jako dobre prilike i situacije. Na ovoj utakmici istakao se golman Čačana Nikola Pejović, koji je odbranio par izuzetno teških šuteva. Ostao je nesavladan u derbiju kola i time zaslužio da se nađe u najboljih jedanaest.

Zadnju liniju popunjavaju Luka Luković iz kraljevačke Sloge na poziciji štopera i Filip Radović iz Reala, na poziciji desnog beka. Jeste Sloga (KV) primila dva gola, ali je Luković tokom cele utakmice bio jako dobar. Takođe, bio je strelac i jednog pogotka na ovoj utakmici.
Dragiša Stanić iz Mačve je drugi vezni fudbaler. Pored Dragana Mirkovića iz Takova, Stanić se sasvim zasluženo i opravdano našao u veznom redu. On je odigrao jednu sjajnu utakmicu i u prvoj pobedi svoje ekipe, u ovoj sezoni, uspeo da postigne gol. Bio je najbolji pojedinac na terenu, čime je pomogao da Mačva stigne do tri boda.
Ivan Joković iz Tutina se nalazi na desnom krilu. Momak koji je uz malo sreće mogao da postigne i više od jednog pogotka koliko je postigao protiv Budućnost Krušika. Promašio je penal, imao je još par izglednih šansi, ali je tokom cele utakmice bio izuzetno opasan po gol gostiju.
Filip Rajevac je čovek koji se još jednom našao u timu kola. Rajevac je opet odigrao na vrlo visokom nivou i po ko zna koji put potvrdio da je pravo pojačanje za Valjevce. U Tutinu nije postigao pogodak, ali je bio asistent i još par puta se našao u nekoliko izglednih prilika za gol.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad