Search
Close this search box.
1665501464825
VREME ČITANJA: 1 min

Miloš Šarić predvodi tim kola

Miloš Šarić napadač Torlaka predvodi najbolji tim 9.kola Srpske lige „Beograd“.
On je sa dva gola doprineo pobedi nad BSK-om iz Borče rezultatom 2:0, i pokazao da se nalazi u sjajnoj formi. Pored njega mesto u špicu je zauzeo centarfor Studentskog grada Ljubomir Pavlović. Mladi Pavlović je bio strelac jednog od tri gola u pobedi njegove ekipe u Obrenovcu nad Radničkim od 3:2. Još jedan igrač Studenata je u timu kola, to je desni bek Strahinja Mladenović koji je takođe bio strelac.
OFK Beograd je slavio na teškom gostovanju kod Brodarca sa 1:0. Najbolji igrač utakmice Ilija Stojančić kao centralni vezista i štoper Predrag Stanišić su našli mesto u najboljih jedanaest.
Dva igrača u timu kola ima i Teleoptik. Optičari su sa 3:1 savladali Borac iz Lazarevca. Strelac jednog od golova je bio ofanzivni vezista Filip Čermelj, dok je odbranom sjajnom komadovao iskusni štoper Bojan Ostojić.
Jedinstvo je sa 1:0 pobedilo Zemun u gostima zahvaljujući golu desnog krila Luke Sekulića. Zvezdara i Budućnost iz Dobanovaca su podelili bodove 1:1. Gol za izjednačenje Zvezdare je dao levo krilo Vuk Vuković, dok je mrežu Dobanovčana sjajno čuvao Jovan Lučić. Prva iskra i BASK TEK su igrali nerešeno 1:1. Najbolji igrač utakmice je bio bek Strahinja Proković. Njegova osnovna strana je desna, ali se Proković odlično snalazi i na poziciji levog beka.
Foto: FK Torlak

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd