Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Pregled 9. kola Srpske lige Istok

Radnićki iz Pirota je ubedljivom pobedom na gostovanju u Prahovu nastavio sjajnu seriju od sada već 9 uzastopnih pobeda.
Piroćanci nisu imali većih problema u duelu sa pretposlednjim Dunavom koji nije imao snage za nešto više  od počasnog gola (1:6).
Prvi pratilac Radničkog ostaje Budućnost. Popovčani su u derbiju kola pobedili SFS Borac u Paraćinu (0:1) i uz lidera na tabeli zadržali oreol nepobedivosti u ovoj sezoni.
Dubočica se posle poraza u Pirotu vratila na pobednički kolosek u duelu sa Timokom (5:0) i tako ispisala najbolju moguću pozivnicu za novi derbi sledeće nedelje u Popovcu.
Korak sa liderom počela je da gubi Jagodina posle poraza u Meševu (2:1), dok je Radnički iz Svilajnca remije u Knjaževcu (2:2) zadržao 5. poziciju na tabeli.
Car Konstantin ostaje čvrsto prikovan za dno tabele. “Carići” su upisali i 9. “nulu” u duelu sa Jedinstvom koje je odnelo sva tri boda put Paraćina.
Pčinja je u duelu sa Vlasinom stigla do prve pobede u sezoni (2:0) i najavila beg iz opasne zone.
U Brzom Brodu nije bilo pobednika (1:1), pa je domaćin ostao u zoni ispadanja, dok se Topličanin učvrstio u sredini tabele.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok