Search
Close this search box.
1665263725735 (1)
VREME ČITANJA: 2 min

PKB sam na vrhu

Derbi susret 9.kola Beogradske zone pripao je PKB-u koji je sa 2:1 u gostima pobedio domaći GSP Polet Dorćol.
Bila je to tvrda utakmica, sa malo prilika, gde je domaćin imao više od igre. Šutevi Jovičina u 6.minutu, Miletića u 12. I Šarčevića u 17.minutu ka golu gostiju bili su neprecizni. Rezervista Nikolić, koji je još u 26.minutu zamenio povređenog Bajramija, u 42.minutu sam je izborio poziciju za udarac i šutem sa 20 metara matirao Ačanskog 0:1.
U nastavku su Dorćolci napadali, doduše uz retke prilike, ali su ipak uspeli da stignu do egala. Paučinac je centrirao sa desne strane, na drugoj stativi je bio usamljen Miletić koji je glavom sa 6-7 metara poslao loptu u mrežu 1:1, 72.minut.
Kada se očekivalo da se susrtet završi nerešeno fenomenalan potez kapitena tima iz Padinske Skele je rešio pobednika. Marko Ognjanović je u 88.minutu sjajnim udarcem sa dvadesetak metara postigao gol odluke 1:2. Ovom pobedom PKB se osamio na prvom mestu tabele.
U narednom 10.kolu PKB u Padinskoj Skeli dočekuje Barajevo. GSP Polet Dorćol gostuje OFK Žarkovu.
GSP POLET DORĆOL – PKB 1:2
stadion: GSP Polet Dorćol, gledalaca: 200, strelci: 0:1 Nikolić 43.minut, 1:1 Miletić 72.minut, 1:2 Ognjanović 88.minut, sudija: Denis Aćimović, pomoćnici: Goran Božović I Branko Galić,  žuti kartoni: Dimić i Miletić (GSP Polet Dorćol), Cakić, Bajrami, Obrenović, Kostadinović, Drača, Vasilić, Prodanović i Nikolić (PKB).
GSP POLET DORĆOL: Ačanski, Vuletić (Dabić), Rebić (Tatomirov), Šarčević (Ilić), Pojužina, Luković, Dimić, Jovanović, Jovičin (Jevtić), Janjić (Paučinac), Miletić.
PKB: Prodanović, Timotijević, Kočijašević, Turkalj, Kostadinović, Bajrami (Nikolić), Cakić (Marković), Ognjanović, Obrenović, Vasilić (Despotović), Drača.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone