Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Leskovčani pregazili Zaječarce

Fudbaleri Dubočice vratili su se na pobednički kolosek ubedljivim trijumfom na svom terenu u duelu sa Timokom  rezultatom 5:0.
Duel bivših prvoligaša protekao je u znaku kapitena Dubočice Dušana Savića koji je novim het – trikom predvodio svoj tim do još jedne ubedljive pobede.
Leskovčani su od prvog sudijskog zvižduka krenuli u napade i vrlo brzo “otvorili” Zaječarce. U 5. minutu posle kornera lopta je na drugoj stativi dočekao Predrag Đorđević i poslao u mrežu Timoka.
Na scenu tada stupa kapiten Savić. U 19. minutu je iz duela “jedan na jedan” izašao kao pobednik, a samo četiri minuta kasnije odličnim udarcem sa dvadesetak metara efektno zatresao mrežu Timoka.
I u drugom poluvremene je domaćin nastavio sa napadima. U 59. minutu već je 4:0 za Dubočicu: Savić je lobovao čuvara mreže gostiju i najavio pravu rezultatsku katastrofu Timoka.
Revija golova u SC Orion u Mrštanu završena je u 79. minutu. U ulozi asistenta bio je Predrag Đorđević, a rezervista Lazar Mitrović je postigao peti gol za Dubočicu i postavio konačan rezultat,

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok