Search
Close this search box.
IMG_0144
VREME ČITANJA: 1 min

Borac iz Šajkaša bez respekta ide u Sombor

Pred nama je 9. kolo Srpske lige grupa Vojvodina. Svakako da će najzanimljivije biti u Somboru gde igraju Radnički i Borac iz Šajkaša.
Drugoplasirano Jedinstvo iz Stare Pazove igra protiv Podunavca na svom terenu, a igrači ovog kluba osluškivaće rezultat u Somboru i priželjkivati kiks Radničkog. U subotu će biti još nekoliko zanimljivih utakmica. U Elemiru igraju Naftagtas i Tisa, Naftagas je veoma siguran na svom terenu, ali ni Tisa ne dolazi sa belom zastavom.
Dinamo iz Pančeva i Prvi maj žele nastavak serije, Prvi maj dočekuje ekipu Hajduka iz Kule, a Pančevci dočekuju Stanišić. Veoma zanimljivo trebalo bi da bude i u Odžacima gde favorizovani Tekstilac dočekuje sve bolju ekipu Kabela. U Bačkoj Palanci Bačka dočekuje ekipu Omladinca. Ekipa iz Novih Banovaca želi pobedom da se održi u gornjem delu tabele dok Bačka želi beg iz opasne zone. Sve utakmice igraju se u subotu od 15 časova.
Jedina utakmica u nedelju igra se u Zrenjaninu. Na stadionu kraj Skrobare Radnički će ugostiti OFK Bečej. Ovaj meč počinje u 10 časova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Borac iz Šajkaša bez respekta ide u Sombor

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina