Search
Close this search box.
IMG-7389951bf95baeeeb4bd58abb3c9636c-V__01
VREME ČITANJA: 2 min

Marko Kojić najbolji igrač 8. kola Srpske lige grupa “Vojvodina”

Marko Kojić je izglasan za najboljeg igrača 8. kola Srpske lige grupa “Vojvodina”. On je svojim golom za Prvi maj doneo vrednu pobedu sa gostovanja u Bečeju.
Marko je 2000. godište, a kroz karijeru je nastupao Jedinstvo iz Malog Zvornika, Crvenu zvezdu, Loznicu, Brodarac … Tokom prelaznog roka koji je nedavno završen prešao je u Prvi maj. Sa Crvenom zvezdom je osvojio kadetsku ligu Srbije, a sa Brodarcem i Crvenom zvezdom je po jednom osvojio i omladinsku ligu Srbije.
“Ni jednog trenutka se nisam pokaja što sam došao u klub iz Rume. Mislim da je ovo pun pogodak za mene, lako sam se uklopio, a već u prošlom kolu sam postigao i gol. Prvi maj ima sjajan spoj mladosti i iskustva, uz dva prekaljena asa (Nikola Jaćimović i Stefan Grbović) i uz po meni najperpektiviji stručni štab predvođen Slavenom Kovačevićem i Goranom Boškovićem mislim da je tim za sam vrh tabele. Posle nešto slabijeg starta, polako vraćamo željenu formu i ređamo pobede, siguran sam da će sve doći na svoje mesto i da ćemo dobru partiju pružiti već u subotu protiv Hajduka iz Kule na svom terenu” – kaže Marko Kojić.
Marko je zadovoljan i što je putem društvenih mreža izglasan za igrača kola u Vojvodini.
“Zahvalio bi se svima što su glasali za mene. Svakako je veliki motiv za dalji rad. Ja ću se truditi da i u budućnosti pružam dobre igre” – završio je Kojić

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Marko Kojić najbolji igrač 8. kola Srpske lige grupa “Vojvodina”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina