Search
Close this search box.
1664998749994
VREME ČITANJA: 2 min

Nenad Kiso najbolji u 8. kolu

Iskusni vezista Zemuna Nenad Kiso izabran je za najboljeg igrača 8.kola Srpske lige „Beograd“.
Ekipa Zemuna je u prethodnom kolu na neugodnom gostovanju u Dobanovcima zabeležila pobedu od 2:1. Nenad Kiso o meču protiv Budućnosti govori:
“Igrali smo protiv jedne dobre ekipe, oni su se dosta kasno skupili. Mnogima će Budućnost napraviti probleme. Napravili su i nama, ali mi smo uspeli u drugom poluvremenu da napravimo preokret i približimo se vrhu.”
Kiso je postigao pobedonosni gol, dok je kod izjednačenja asiatirao Dakiću:
“Drago mi zbog gola i asistencije. U prošlom sam pauzirao, zadovoljan sam svojom igrom. Nadam se da će biti još golova i asistencije. Sve je ovo plod jedne dobre timske igre.”
Zemunci po imenima imaju sigurno najkvalitetniji tim u ligi. Ipak nisu startovali prema očekivanjima:
“Nismo startovali dobro. Imamo mnogo novih igrača, bilo je nekih kikseva. Negde smo zasluženo izgubili, dok negde nismo imali ni sreće. Mislim da po imenima imamo najkvalitetniji tim.  Protiv nas svi hoće da se dokazuju. Sami smo krivi, sve je do igrača što se tiče slabijeg starta. Ipak mislim da će do kraja sve leći na svoje mesto.”
Naš sagovornik je u zrelim igračkim godinama. Ima puno superligaškog iskustva:
“Lakše je u ovim godinama igrati u Srpskoj ligi. Ima kvalitetnih timova gde moraš da se pomučiš. Ipak evidentno je da je Super liga mnogo iznad po kvalitetu. Nadam se da će svi ovi igrači imati prilike da dodju do višeg nivoa fudbala, pogotovo oni mlađi. Meni je sada uživanje da igram na ovim terenima.”
Na kraju je Nenad Kiso rekao par rečenica i o priznaju koje je dobio od našeg portala:
“Kao prvo želim da vam se zahvalim na priznanju i da se zahvalim svima koji su glasali. Lepo je što postojite i što ste praktično jedini portal koji prati ovaj nivo fudbala na ovaj način.”
Nenad Kiso je rođen 30.04.1989.godine u Ljubljani. U karijeri je nastupao za Olimpik iz Sarajeva, Hapoel Ber Ševu iz Izraela, Debrecin iz Mađarske, Šimurak iz Azerbejdžana, Slobodu iz Tuzle, Borac iz Banjaluke, Čukarički, Žarkovo i naravno Zemun. Za mladu reprezentaciju Bosne i Hercegovine je odigrao 13 utakmica.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd