Search
Close this search box.
New Project (20)
VREME ČITANJA: 2 min

Radisavljević: Zahvalan sam Slogi

Ekskluzivno za naš portal, o vremenu provedenom u Slogi iz Bajine Bašte, govori Stefan Piksi Radisavljević.
Radisavljević je nakon gostovanja u 6. kolu ekipi Rađevca, napustio kormilo Sloge iz Bajine Bašte i pridružio se Draganu Aničiću na klupi crnogorskog prvoligaša Rudara iz Pljevlje.
Uprava kluba je juče imenovala novog šefa struke Đorđa Lazića, a više o tome pročitajte ovde.
Mi smo iskoristili priliku i razgovorali sa mladim stručnjakom Radisavljevićem, o vremenu provedenom u Slogi:
“Dobio sam poziv našeg dokazanog stručnjaka Dragana Aničića da mu se kao prvi saradnik priključim u preuzimanju crnogorskog prvoligaša Rudara iz Pljevlje. Naše poznanstvo je dugo preko 20 godina, bio mi je trener u igračkim danima i uz njegovu podršku sam napravio prve trenerske korake. To je jednostavno za mene bio poziv koji se ne odbija i sa fudbalske i sa ljudske strane.
U Slogi sam proveo prelep period i radio sa sjajnim momcima. Napravili smo stvarno respektabilne rezultate i iz tog razloga mi ostaje žal što se sve tako brzo izdešavalo. Predsednik Živković je pokazao razumevanje i izašao mi je u susret da napravim novi korak u trenerskoj karijeri. Ni njemu nije lako pao rastanak, jer smo lepo sarađivali i družili se i van terena. Zbog toga sam mu zahvalan i uvek će moći da računa na moju pomoć. Posebnu zahvalnost dugujem i najbližim saradnicima Svetlanu Andriću i Zoranu Novakoviću. Takođe i momcima koji su pokazali i više nego korektan odnos. Svima u Slogi želim puno uspeha i sportske sreće u nastavku sezone, koja je nama često nedostajala.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad