Search
Close this search box.
tim kola
VREME ČITANJA: 2 min

Najboljih jedanaest 8. kola Srpske lige “Zapad”

Srpska liga “Zapad” je i proteklog vikenda donela dosta uzbuđenja i zanimljivih susreta, a mi vam i ovog utorka donosimo tim kola.
U ovom timu kola našla su se po dva igrača Rađevca, Mladog Radnika, Borca i požeške Sloge. Po jednog igrača imaju i FAP, Budućnost Krušik i lider na tabeli ekipa Smedereva.
Svojim učinkom u ovom kolu istakao se Miloš Zličić, koji je u pobedi svog Smedereva nad ekipom Mačve bio dvostruki strelac. Takođe, dvostruki strelci za svoje ekipe bili su Arsenije Vranić i Đorđe Glišić, koji su svojim učinkom zaslužili da se nađu u timu kola.

tim kola

Zanimljivo je da se u najboljih jedanaest nalaze dva štopera, koja su postigla pogodak u utakmicama svojih ekipa. To su Strahinja Pantić iz Borca i Nemanja Milunović, stameni štoper Sloge iz Požege. Njima društvo u odbrani, na bekovskim pozicijama, prave odlični Mirko Đermanović iz Krušika i Jovan Radović iz pribojskog FAP-a.
Na levom krilu je Nikola Đorđević iz Mladog Radnika, dok su u veznom redu Miloš Janković i Igor Milovanović. Janković je odigrao sjajnu utakmicu i bio strelac pogotka za Borac. Milovanović je takođe bio na vrhuncu i odigrao je jednu fantastičnu utakmicu.
Na golu se nalazi Nikola Stoisavljević. Golman Požarevljana je imao vrlo težak zadatak, da u ovom kolu sačuva mrežu svoje ekipe. Nije imao lak posao, jer su sa druge strane bili Đoković i družina iz Bajine Bašte. Odlično je branio tokom cele utakmice, uspeo da sačuva mrežu i sasvim zasluženo se našao u najboljih jedanaest.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad