Search
Close this search box.
Zvezdara 4
VREME ČITANJA: 1 min

Igrači iz četiri ekipe u timu kola

U timu 8.kola Srpske lige ”Beograd” nalaze se igrači iz svega četiri ekipe.
Razlog za ovakvu situaciju je vrlo jednostavan, odigrane su samo četiri utakmice ovog kola. Druge četiri su odložene zbog učešća Amaterske selekcije Beograda na UEFA turniru regiona u Hrvatskoj. Mesta u najboljih jedanaest su našli igrači iz Zemuna, Zvezdare, Ušća i Teleoptika.
Zvezdara ima tri igrača u idealnih jedanaest. Stefan Čobeljić je postigao dva gola u pobedi nad Borcem i zauzeo je poziciju špica. Desni bek David Alempijević je postigao takodje gol, dok je vezista Nikola Karić odlično dirigovao igrom svoga tima.
Levi bek Nikola Dukić je golom doneo pobedu Teleoptiku na gostovanju Sinđeliću, doj među stativama sjajno branio Matija Gočmanac.
Ušće je u petak pobedilo BASK TEK na Carevoj ćupriji. Špic Kosta Zečević je bio igrač odluke. Dobre partije su pružili i štoper Đorđe Janićijević, kao i desno krilo Milan Panović.
Zemun je sve bliži vrhu tabele. Neosporan kvalitet Zemunci su pokazali na teškom gostovanju u Dobanovcima. Levo krilo Stefan Dakić i vezista Nenad Kiso su golovima doneli preokret i pobedu, dok je iskusni kapiten Marko Đalović komandovao odbranom i učestvovao u akciji kod pobedonosnog gola.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd