Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 2 min

Rezervista doneo pobedu Apatincima

Fudbaleri OFK Mladosti, nekadašnjeg Superligaša, savladali su Bačkogradištansku Vojvodinu za priključak i beg sa dna (1:0).
Stadion: SC „Rade Svilar“, Apatin. Gledalaca: 200. Sudija: Dražić Petar (Bačka Palanka). Žuti kartoni: Bursać, A. Jovović, Dulić, Solać, Rapaić, Bosnić (OFK Mladost), Prodanov, Svilar, Miladinov (Vojvodina). Crveni kartoni: Solać (OFK Mladost), Svilar (Vojvodina).
OFK MLADOST: Stojaković, Dulić, K. Jovović, Solać, Đeri (Krunić), Bursać, Đukić, A. Jovović, Rapaić, Zlatković (Bosnić), Grabež.
VOJVODINA: Kozarski, Rajačić, Tešanović, Svilar, Savkov, Kiš, Pelengić (Mihajlović), Božić (Kalaković), Ilić, Draško, Prodanov.
Većina meča prošla je u odmeravanju snaga na sredini terena, obe ekipe su igrale veoma čvrsto u odbrani, domaćin često na ivici kartona, što govori podatak o šest podeljenih žutih kartona domaćinu i tri žuta kartona gostima, i po dva crvena kartona, po jedan za oba tima.
Kako je bilo tenzija na terenu, tako je bilo i van terena, nepristojno ponašanje domaćeg pomoćnog trenera Bursaća dovelo je do toga da on bude isključen kao i sa druge strane sekretar Raković. Cela utakmica je prošla u čarkama, posle dešavanja od prošle sezone, kada je meč registrovan za Vojvodinu službenim rezultatom.
Jedini pogodak na meču postigao je rezervista OFK Mladosti, Aleksandar Krunić u 81. minutu meča. Štoper Vojvodine je pokušao da iznese loptu i na nekih 30 metara iskosa od gola pravi prekršaj. Slobodan udarac za domaće izvodi Bursać i u gužvi Krunić glavom postiže pobedonosni pogodak.
„Igra bez pravih prilika, domaći su postigli gol posle prekida. Slobodan udarac je izveo Bursać i rezervista Krunić je u gužvi glavom postigao gol. Sudija je bez osnova pokazao drugi žuti karton Svilaru, kao i crveni karton sekretaru Rakoviću. Sve u svemu jako smo razočarani porazom i suđenjem na današnjem meču.“ – izjavio za naš portal pomoćni trener Vojvodine iz Bačkog Gradišta Slobodan Backović.
Obe ekipe sad imaju šest osvojenih bodova iz sedam kola, sa svega dve pobede i pet poraza Vojvodina zauzima trenutno 11. poziciju na tabeli, a OFK Mladost zauzima 13. poziciju na tabeli.
U sledećem kolu Vojvodina dočekuje Mladost iz Bačkog Petrovca, dok ekipa OFK Mladosti gostuje u Bajši.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 2 min

Rezervista doneo pobedu Apatincima

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”