Search
Close this search box.
Screenshot_20220924-034613__01
VREME ČITANJA: 2 min

Duel neporaženih u Padinskoj Skeli

U nedelju od 15 časova i 30 minita vodeći PKB, jedina ekipa sa maksimalnim učinkom, ugostiće ekipu Šušnjara koja se nalazi na četvtoj poziciji. Biće to i duel dve od tri neporažene ekipe u dosadašnjem delu prvenstva.
Prve utakmice se igraju već u subotu u tazvanom prepodnevnom terminu. Od 11 časova drugoplasirani GSP Polet Dorćol je domaćin ekipi Zuce 2019. Očekuje se pobeda domaćeg tima, ali gosti iz Zuca mogu biti nezgodni. U istom terminu Leštane će se potruditi da ne bude ljubazan domaćin Komgrapu. Leštane je favorit što govore dosadašnji rezultati i položaj na tabeli.
Popodne se prvog dana vikenda igraju još tri utakmice. Treći neporaženi tim Barajevo kod kuće igra protiv ekipe Boleča. Gosti su  medju tri tima bez pobede u ovih šest odigranih kola. U Beogradu Lokomotiva dočekuje OFK Mladenovac. Gosti su blagi favoriti, ali domaćin se takodje nada pobedi. Duel dve ekipe sličnih kvaliteta igra se u Medoševcu. Napredak i Sremčica su timovi podjednakih kvaliteta, pa je svaki rezultat moguć.
Pravi matine program je u nedelju u 10 sati u Žarkovu. OFK Žarkovo, treće na tabeli, i jedan od pretendenata za visok plasman dočekuje Hajduk. Gosti imaju polovičan učinak i nadaju se makar bodu.
U Ralji, kao jedan od poslednja dva meča ovog kola, od 15 časova i 30 minuta Kosmaj je blagi favorit protiv Crvene zvezde iz Malog Mokrog Luga. Kosmaj ima četiri, a Zvezda samo jedan bod.
Begradska zone je u prethodnih nekoliko kola bila izuzetno efikasna. Nadamo se još jednom kolu sa mnogo golova.

Možda vas zanima

TABELA beogradske zone