Search
Close this search box.
IMG_7372
VREME ČITANJA: 1 min

Zemun ubedljiv u gostima

Nakon poraza u prethodna dva kola fudbaleri Zemuna su konačno zaigrali u skladu sa kvalitetom tima I očekivanjima. Opravdali su ulogu favorita I savladali ekipu Radničkog u Obrenovcu. Obrenovčani su novim porazom ostali na dnu tabele sa velikimproblemima oko opstanka u ligi.
Zemunci su došli u vodjstvo u 31.minutu kada je bonus Dimitrije Antić savladao svog prezimenjaka Dušana na golu domaćih 0:1. Pobednik je praktično bio rešen u 45.minutu posle autogola takodje bonusa Nikole Stjepanovića 0:2. To je bio rezultat prvog poluvremena.
U nastavku sigurna igra tima iz Gornje varoši i još dva pogotka u mreži Obrenovčana. Iskusni štoper i kapiten Zemuna Marko Djalović je bio strelac za svoj tim 0:3. Konačan rezultat je postavljen u 82.minutu. Gol za goste postigao je Lazar Ristovski 0:4.
Nakon ove pobede Zemun ponovo hvata priključak sa ekipama iz vrha tabele. Radnički je ostao sa svega dva osvojena boda na poslednjem mestu.
Radnički-Zemun 0:4
Strelci: 0:1 Antić 31.minut, 0:2 Stjepanović(ag) 45.minut, 0:3 Djalović 59.minut, 0:4 Lazar Ristovski 82.minut, sudija: Ivan Gospavić, pomoćnici: Miloš Hajduk-Veljković i Marko Rakić, žuti kartoni: Radovanović(Radnički), Ivan Stojanović(Zemun).
Radnički: Antić, Radovanović(Miletić), Raonić(Simeunović), Ristić, Stjepanović(Točilovac), Milanović, Bojović(Pavlović), Milovanović, Ivanović, Vukosavljević(Šućur), Stoiljković.
Zemun: Jevrić, Petar Stojanović, Ivan Stojanović, Pantazis(Milošević), Djalović, Jovanović, Lazović(Simić), Lazar Ristovski(Nikola Ristovski), Mitrović, Dakić(Ademi), Antić(Mikan).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd