Search
Close this search box.
Petar Panić
VREME ČITANJA: 2 min

Petar Panić – najbolji igrač 6. kola na Zapadu

Mladi fudbaler Mladog Radnika iz Požarevca, Petar Panić, odlukom vaših glasova proglašen je za najboljeg igrača kola.
Panić je 2001. godište, igra na poziciji štopera i u proteklom kolu pokazao je koliki potencijal poseduje. Pre ekipe iz Požarevca, nastupao je još i za Smederevo i beogradski Internacional u mlađim kategorijama.
Ne dešava se često da jedan štoper bude izglasan za igrača kola. Koliko ovo priznanje znači mladom fudbaleru i o očekivanjima za tekuću sezonu, razgovarali smo sa Petrom Panićem:
Na pitanje o tome koliko mu znači ovo priznanje, Panić je kratko rekao:
“Jako sam srećan zbog ovog priznanja. Moj trud se isplatio na neki način i u narednom periodu ću se truditi da budem još bolji.”
Panić se osvrnuo i na dosadašnji deo sezone, a takođe nam je govorio i šta očekuje od svog kluba do kraja prvenstva:
“Ekipa je slabije ušla u prvenstvo. Međutim, u poslednje tri utakmice smo počeli bolje da igramo i zabeležili smo dve pobede i jednu nesrećno izgubljenu utakmicu u poslednjim trenucima meča.
Pokazali smo da trenutno mesto na tabeli ne zaslužujemo i u nastavku prvenstva ćemo dobrim igrama to i pokazati. Ja ću nastaviti da dajem maksimum na svakoj utakmici i da zajedno sa saigračima kao pravi tim ostvarimo što više pobeda.”
Na kraju smo pričali i o njegovim ličnim ambicijama i gde on vidi sebe kroz par sezona:
“Mlad sam igrač, imam tek dvadeset godina. Ovo mi je tek drugi seniorski klub i nadam se da je ovo početak jedne uspešne karijere.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad