Search
Close this search box.
New Project (1)
VREME ČITANJA: 1 min

Bratstvo i Preporod u derbiju kola

Ovog vikenda na programu je 6. kolo Vojvođanske lige “Sever”.
Šest mečeva se igra u subotu u terminu od 16 časova, dok se dva meča igraju u nedelju u istom terminu. Najzanimljiviji meč igra se u Prigrevici, gde Bratstvo 2019 igra protiv Preporoda.
Veoma izjednačene ekipe što se tiče poretka na tabeli pa će ovo kolo zasigurno biti prekretnica za ekipe. U subotu čak šest mečeva na talonu. Lopta će se kotrljati u Čonoplji, Subotici, Bajši, Prigrevici, Vrbasu i u Senti. Svi mečevi se igraju u terminu.
U okršajima kola sastaju se Bratstvo 2019 koji je trenutni lider tabele i Preporod koji ima četiri boda manje i nalazi se na trećem mestu.
Još jedan važan meč igra se u Čonoplji, gde Sloga igra protiv Mladosti iz Bačkog Petrovca, a zanimljivo je da će snage odmeriti Bajša i Radnički 1918 iz Ratkova, timovi sa vrha tabele.
Imperativ pobede imaju Bačkogradištanska Vojvodina, Senta, OFK Mladost iz Apatina i Obilić iz Zmajeva koji zaostaju za ostalim ekipama, a neophodno je da bodove uzmu dve komšijske ekipe Bačka 1901 i Radnički 1905 iz Bajmoka.
OFK Vrbas bi da se vrati na pobedničke staze kako bi uhvatio priključak, dok će biti veoma zanimljivo videti kako stoje ekipe sa sredine tabele koje će snage odmeriti sa ekipama iz samog dna tabele.
Veoma zanimljivo kolo pred nama koje će nam odgonetnuti mnoga pitanja, a najavljeni loši vremenski uslovi valjda neće pokvariti fudbalsku predstavu „Severa“.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”

VREME ČITANJA: 1 min

Bratstvo i Preporod u derbiju kola

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”