Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Ivan Kaličanin najbolji igrač 5. kola na Istoku

Čitaoci portala Msport izabrali su Ivana Kaličanina, kapitena Topličanina iz Prokuplja, za najboljeg igrača 5. kola.
Iskusni Kaličanin sa uspehom predvodi ekipu Topličanina koja je i jedno od najprijatnijih iznenađenja sezone. Prokupčani su trenutno na 4. mestu na tabeli Srpske lige Istok.
Uz zahvalnost čitaocima Msporta na izboru, iskusni kapiten Topličanina ističe da je to priznanje za ceo tim koji ove jeseni igra na visokom nivou.
Ivan Kaličanin 25. oktobra puni 37 godina, ali i dalje ostaje nerešiva enigma za protivnike. U bogatoj karijeri, osim Topličanina u kome je i ponikao, ostavio je dubok trag u niškom Sinđeliću, Timoku, Car Konstantinu, Sremu iz Sremske Mitrovice …
“Očekivana liderska pozicija Radničkog iz Pirota.Očekujem da se još ekipa priključi u borbi za prvo mesto. Pre svih Dubočica,Budućnost,SFS Borac i Jagodina” – kaže u razgovoru za Msport Ivan Kaličanin.
Vaš tim je u samom vrhu tabele, ali to ne menja ciljeve koje ste postavili pred početak prvenstva?
“Naše ambicije su pre svega vezane za opstanak u ligi. Mnogi nisu očekivali ovakav start prvenstva. Ipak, za nas koji smo u klubu i znamo koliko i kako radimo, ovo nije iznenadjenje.
Dajemo na svakoj utakmici maksimum i sigurno cemo biti težak protivnik svakoj ekipi u nastavku prvenstva” – uverava Ivan Kaličanin.
U sledećem, 6. kolu Srpske lige Istok OFK Topličanin u Prokuplju dočekuje Pčinju iz Trgovišta.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok