Search
Close this search box.
IMG_7288
VREME ČITANJA: 1 min

Brodarac i BASK sa po tri igrača u timu kola

Ubedljive pobede Brodarca u derbiju sa Zemunom od 2:0, kao I BASK-a na gostovanju u Lazarevcu nad domaćim borcem od 4:1 doprinele su da po tri igrača ova dva kluba budu u timu 5.kola Srpske lige ”Beograd”.
Strelci golova za Brodarac Dimitrije Tabakavić na poziciji levog krila i Lazar Daničić kao centralni vezni osigurali su mesto u najboljih jedanaest. Klupskim drugarima se pridružio i mladi golman Milutin Marić.
Ekipa sa Carve ćuprije takodje ima tri igrača medju najboljih jedanaest. Levi bek Marko Andić, desni bek Nenad Šljivić, kao i špic Petar Petrović bili su strelci u pobedi svoga tima. Uz to prikazali su više nego dobre igre pa su zasluženo u timu kola.
Torlak je zabeležio četvrtu pobedu u prvenstvu, a prvu na domaćem terenu. Sa tri gola u Obrenovac je ispraćen Radnički. Miljan Tošković je doprineo sigurnoj igri u odbrani, čvrstinu na terenu obezbedio je Nemanja Janković. Oba igrača su postigla po gol.
Ušće i Studentski grad su podelili bodove. Srelci za svoje timove bili su štoper Aleksa Rašković kod domaćih i centarfor Stefan Dacić iz gostujuće ekipe.
Prva iskra je pobedila Jedinstvo iz Surčina sa 1:0. Gol je delo Miodraga Milenkovića, koji je u najboljih jedanaest na poziciji desnog krila.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd