Search
Close this search box.
New Project (4)
VREME ČITANJA: 2 min

Izabrali smo najboljih jedanaest 5. kola SLZ

Najboljih jedanaest 5. kola Srpske lige “Zapad” predvode po dva igrača Takova, Poleta i Budućnosti iz Arilja.
Na golu je, u ovom kolu, odlični Đorđe Jovetić. Branio je odlično za svoju ekipu i na teškom gostovanju u Požegi, uspeo da sačuva gol protiv domaće Sloge.
Na pozicijama štopera su Radojko Cerović, takođe iz Takova i besprekorni Strahinja Pantić iz Borca. Društvo u odbrani, na bekovskim pozicijama, prave im Đerlek iz Tutina i David Mirković igrač Poleta.
Ispred njih, u veznom redu nalazi se mladi Veljko Tomić iz ariljske Budućnosti. Tomić je po mišljenju mnogih bio najbolji pojedinac na terenu u utakmici protiv ekipe Reala.
Nemanja Radojević iz Poleta je drugi vezni fudbaler u ovom timu kola. Radojević je fantastično dirigovao svojom ekipom, imao je i jednu asistenciju, zbog čega je i doveden u ekipu iz Ljubića.
5. kola
Najboljih jedanaest 5. kola
Na krilnim pozicijama nalaze se Željko Žerađanin i Nikola Dimitrijević. Žerađanin je obeležio ovo kolo. Postigao je het-trik u ubedljivoj pobedi svoje ekipe protiv Budućnost Krušika.
Dimitrijević nastavlja sa dobrim igrama i može se reći da je trenutno najbolji igrač Smedereva. Postigao je dva gola i odigrao jednu jako dobru utakmicu, pomogavši svojoj ekipi da stigne do pobede.
Najistureniji u ovom timu kola su Aleksandar Đoković i Dragan Mirković. Đoković još jednom pokazuje da predstavlja neverovatno pojačanje za Slogu iz Bajine Bašte. Postigao je dva gola i predvodio svoj tim u pobedi protiv Mihajlovca.
Dragan Mirković bio je strelac jedinog pogotka za ariljsku Budućnost na gostovanju u Podunavcima. Mirković je tako doneo vrlo bitna tri boda za ekipu Budućnosti.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad