Search
Close this search box.
IMG_7132
VREME ČITANJA: 2 min

Tabaković I Daničić srušili Zemunce

Odlična utakmica na Novom Beogradu. Domać Brodarac je dobrom igrom došao do pobede nad veoma kvalitetnom ekipom Zemuna.
U prvom delu gosti su imali pet udaraca ka golu Brodarca ali su svi išli van okvira gola. U 21.minutu dosudjen je penal za domaćina, pošto je kapitena Zemuna Djalovića lopta u šesnaestercu pogodila u ruku. Siguran sa bele tačke bio je Tabaković 1:0. To je bio rezultat prvog poluvremena.
Nastavak je doneo očekivanu dominaciju Zemuna, ali bez mnogo pravih šansi. Sa druge strane Brodarac se opredelio za kontre i prekide. Domaćini su imali puno izglednije prilike. Odlične udarce Tabakovića i Daničića mladi golman Zemunaca Mitrović je fenomenalno zaustavio, a u 60.minutu Adžić je pogodio prečku gola gostiju. Tim iz Gornje varoši je pokušavao udarcima Kisa iz daljune u 71. I 72.minutu, te preko Dakića i Lazara Ristovskog, ali nije bilo prave opasnosti po gol Marića. Trenutak odluke se dogodio u 70.minutu. Daničić je vukao loptu, šutirao po zemlji iskosa sa leve strane sa dvadesetak metara ipogodio suprotan ugao gola gostiju 2:0. Sve ukupno gledano zaslužena pobeda tima sa Novog Beograda.

Brodarac-Zemun 2:0
Strelci:  1:0 Tabaković(iz jedanaesterca) 21.minut, 2:0 Daničić 70.minut, sudija: Marko Karanović, pomoćnici: Bojana Šćepanović i Ilija Radisavljević, žuti kartoni: Tabaković(Brodarac), Vukić(Zemun).
Brodarac: Marić, Adžić(Sretenović), Radojičić, Ilić, Lazić, Miljković, Tabaković, Daničić(Ružić), Manić(Čvorić), Bojović(Petković), Vasović(Vukosavljević).
Zemun: Mitrović, Stojanović(Vukić), Trajković, Pantazis(Nikola Ristovski), Djalović, Jovanović, Milošević, Kiso(Antić), Lazović(Dakić), Lazar Ristovski, Ademi(Simić).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd