Search
Close this search box.
Screenshot_20220908-232521__01
VREME ČITANJA: 1 min

Miljan Tošković defanzivac Torlaka igrač kola

Torlak je zabeležio treću pobedu u gostima u ovom prvenstvu. Strelac gola protiv Budućnosti iz Dobanovaca je štoper Miljan Tošković.
On je po glasovima posetilaca našeg portala izabran za najboljeg igrača 4.kola Srpske lige grupa ”Beograd” .
Priznanje za igrača kola prija svakom igraču: ” Sto se tiče priznanja za igrača kola, lepa je satisfakcija za dalji rad, sve to proizilazi iz naše timske igre, i napornog rada”.
Naravno da i veoma dobar start sezone uz čak tri pobede u gostima podižu samopouzdanje. Miljan Tošković o tome govori: ” Odlicno smo odradili pripreme i ušli dobro u prvenstvo, to nam se sve više vraća kako vreme prolazi. Formu dižemo iz utakmice u utakmicu. Ne želimo na ove tri pobede da se zaustavimo, tim ima samopouzdanja i znanja da nastavi u istom ritmu”.
Ekipa Torlaka će za vikend u 5.kolu tek drugi put u prvenstvu biti domaćin, ugostiće ekipu Radničkog iz Obrenovca.Našem sagovorniku ne manjka optimizma: ” Što se utakmice u nedelju tiče, spremamo je kao i svaku drugu, ako u nju udjemo dobro kao i u ostale, naši navijači ne treba da brinu”.
Miljan Tošković je u Torlaku već punih osam godina. Po njegovim rečima nema ništa lepše igrati za klub iz svoga kraja i sa njim napraviti istorijski uspeh.
Utakmica 5.kola Srpske lige ”Beograd” Torlak-Radnički Obrenovac igra se u nedelju od 10 časova u Kumodražu.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE