Search
Close this search box.
New Project (1)
VREME ČITANJA: 2 min

Vladimir Stevlić – najbolji igrač 4. kola na Zapadu

Vladimir Stevlić, odlični napadač i kapiten FK Polet iz Ljubića, proglašen je za najboljeg igrača kola.
Polet je poražen u duelu sa ekipom Sloge iz Požege, ali smo gledali jedan jako dobar i sadržajan meč. Obe ekipe su igrale zaista dobar fudbal.
Vladimir Stevlić je odigrao jednu sjajnu utakmicu. Zabeležio je gol i asistenciju, a imao je još par šansi u nekoliko navrata.
Proglašen si za najboljeg igrača 4. kola, kako gledaš na to i koliko ti znači?
“Da, proglašen sam za najboljeg igrača kola iako moja ekipa nije pobedila. Utakmica puna visokog tempa, šanse su bile na obe strane i uz malo sreće ekipa Požege je odnela sva tri boda sa vrućeg gostovanja.
Epitet najboljeg igrača kola mi znači za samopouzdanje, a ujedno pokazuje da je naša ekipa odlična i da u svakom momentu može da izbaci najboljeg igrača. U ovom kolu sam bio ja, a u narednim možda i neko od mojih saigrača iz tima.”
Tvoja očekivanja do kraja prvenstva, šta očekuješ od sebe i svojih saigrača?
“Očekujem da nastavim u istom ritmu kako sam i počeo prvenstvo. Ekipa nam je odlična, možemo sa svima da igramo i od nas možete očekivati svaku utakmicu na gol više. Igramo napadačkim stilom kao što i naše utakmice do sad govore.
U prva četiri kola prosek golova na našim utakmicama je četiri po utakmici. Iako smo novajlije u ligi, moje mišljenje je da ćemo biti prijatno iznenađenje prvenstva koje je u toku.”
Koje su neke tvoje ambicije u narednom periodu?
“Trenutno igram u ovom klubu. U njemu sam već pet sezona. Naravno, ako bi mi se ukazala prilika za nešto više, ja bih to prihvatio. Volim izazove i svaka nova utakmica je za mene novi početak.”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad