Search
Close this search box.
tim 4 kola (2)
VREME ČITANJA: 1 min

Tri igrača Studentskog grada u timu kola

U idealnom timu 4.kola Srpske lige ”Beograd” nalazi se čak tri igrača Studentskog grada. Na golu je
odlični čuvar mreže Aleksandar Bojović.
Strelac pobedonosnog gola protiv Teleoptika Luka Lazarević zauzeo je mesto u veznom redu, kao i sjajni napadač Stefan Dacić. Torlak je zabeležio treću pobedu u gostima u ovom prvenstvu. Strelac gola protiv Budućnosti štoper
Miljan Tošković, kao i vezista Nemanja Vuković su takodje u timu kola. U najboljih jedanaest dva igrača ima i Zemun. Na pozicij levog beka je Patar Stojanović iako mu je primarna pozicija desni bek. Gol za pobedu Zemunaca protiv Prve iskre postigao je Marko Simić. Polivalentan igrač za sve ofanzivne uloge, ovoga puta našao je svoje mesto u samom napadu.
Filip Milićević je sjajno komandovao odbranom Zvezdare u pobedi u gostima nad BSK-om. OFK Beograd i Borac su podelili bodove na Karaburmi 2:2. Danko Radić desni bek romantičara i Dimitrije Filipović levo krilo Lazarevčana bili su strelci po jednog gola za svoje timove. Na desnom krilu svoje mesto u naboljem timu je našao i Luka Sekulić. On je u trećem minutu nadohnade postigao gol za Jedinstvo i svome timu doneo sva tri boda.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd