Search
Close this search box.
kola
VREME ČITANJA: 1 min

Igrači požeške Sloge prednjače u timu kola

Jedna od vama najzanimljivijih rubrika i ovog utorka, samo na našem portalu, tim kola Srpske lige “Zapad”.
Požeška Sloga u ovom kolu ima tri igrača. Na desnom beku je Milan Kolarević, koji je odigrao fantastičnu utakmicu. Prava “radilica” u timu Sloge iz Požege, vezni fudbaler Filip Gogić se još jednom našao u najboljih jedanaest.
Igrač utakmice i jedan od igrača koji je obeležio ovo kolo, napadač Arsenije Vranić se takođe našao u timu kola. Vranić je bio strelac dva gola na utakmici u Ljubiću i odigrao je najbolji meč od dolaska u Slogu.

Dva igrača su iz Budućnost Krušika. Golman Radovan Ranković i vezni Aleksa Matić. Ranković je odlično branio na susretu sa Mačvom u Bogatiću, dok je Matić dirigovao svojom ekipom na sredini terena i bio sjajan na ovom meču.
Na levom beku je Mateja Dukić iz FAP-a, dok su na pozicijama štopera Amel Hot iz Tutina i Filip Maksić iz Smedereva. Desno krilo je pripalo Nikoli Đorđeviću iz Mladog Radnika, dok je na levom krilu Jovan Lukić iz Takova.
Društvo Arseniju Vraniću u napadu pravi Vladimir Stevlić iz Poleta. Iako je Polet poražen, Stevlić je bio strelac i asistent na ovom meču. Bio je i najbolji pojedinac domaće ekipe na susretu protiv požeške Sloge.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad