Search
Close this search box.
tim 4 kola (1)
VREME ČITANJA: 1 min

Jedanaest najboljih u “Vojvodini” postigli četrnaest golova u ovom kolu

Proteklog vikenda strelci su bili izuzetno raspolože, tako da nije bilo teško iabrati idealnih 11 u “Vojvodini”, ali smo bili prinuđeni da rotiramo pozicije u timu zbog velikog broja napadača koji su se istakli u 4. kolu.
Napadač Borca iz Šajkaša Krstevski postigao je sva tri gola u pobedi svog tima nad Jedinstvom iz Stare pazove i uz Kudrića je apsolutni junak kola. Kudrić je takođe postigao tri gola za OFK Bečej, a njegova ekipa je bila ubedljiva protiv Dinama iz Pančeva (4:1).
Na pozicije nešto malo iza najisturenijih igrača izabrali smo Labovića iz Podunavca i Šaviju iz Tekstilca, njihovi timovi su pobedili svoje protivnike sa po 1:0, a oni su doneli pobede svojim timovima.
Na krilnim pozicijama su Panjak koji je golom doneo pobedu svom Hajduku protiv OFK Bačke i Stevanović koji je na stadionu Kabela postigao jedini gol za Omladinac. Radnički iz Zrenjanina i Naftagas iz Elemira odigrali su čvrstu i borbenu utakmicu na stadionu kraj Skrobare gde, stoga smo u defanzivnu liniju postavili Aleksandra Čigoju (Naftagas) i mladog Danila Janjatovića iz Radničkog.
Bekovske pozicije su rezervisane za fudbalere Tise koji su postigli po dva gola protiv Stanišića, a to su Milikić i Zolnajić.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Jedanaest najboljih u “Vojvodini” postigli četrnaest golova u ovom kolu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina