Search
Close this search box.
IMG_7011
VREME ČITANJA: 1 min

Botošani slavili u nadoknadi – 4. kolo VFL “Istok” (FOTO)

Četvrto kolo istočne grupe Vojvođanske lige donelo je mnogo uzbuđenja. Daleko najinteresantnije bilo je u Botošu gde je Omladinac FAM savladao OFK Proleter iz Banatskog Karlovca sa 3:2.
Botošani su vodili sa 1:0 i 2:1 ali su gosti dva puta stizali do izjednačenja. Gol odluke pao je u 93. minutu. Gol posle ispravno dosuđenog penala postigao je Žarko Đokić. Pored njega golove su još postigli Vladimir Ninić i Dušan Milošević za Omladinac, a Uroš Mišović i Bojan Timić su postigli golove za OFK Proleter.

Jedan od derbija kola odigran je u Banatskom Karađorđevu, gde su Jedinstvo i Begej iz Žitišta posle velike borbe odigrali nerešeno 0:0. Najubedljiviju pobedu zabeležila je Sloboda iz Novih Kozaraca koja je savladala Mladost iz Omoljice sa 5:0 i posle ove pobede je zauzela vrh tabele. Dve kikindske ekipe su zabeležile pobede od 2:1. Žak je na svom terenu savladao Jedinstvo oi Vlajkovca, a OFK Kikinda je slavila u Kovinu.
Pobedu je zabeležila još ekipa Jedinstva Stević iz Kačareva, oni su na svom stadionu savladali Kozaru sa 3:1. U ovom kolu viđena su i tri remija. Perleska Vojvodina 1928 je igrala neređeno 1:1 sa Poletom u Idvoru, isti rezultat je bio i u Starčevu gde su igrali Borac i Crvena zvezda iz Rusko Sela, i već pomenuti meč Jedinstvo (BK) – Begej 0:0.
Detalj sa utakmice Polet – Vojvodina (Perlez)

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

Botošani slavili u nadoknadi – 4. kolo VFL “Istok” (FOTO)

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”