Search
Close this search box.
New Project (47)
VREME ČITANJA: 2 min

Podela bodova u Vrbasu

U derbiju 4. kola sastali su se OFK Vrbas i Mladost iz Turije. Meč je završen podelom bodova, a rezultat je bio onaj najnepopularniji (0:0).
Stadion: „kraj Šlajza“, Vrbas. Gledalaca: 100. Sudija: Martinović Miloš (Sombor). Žuti kartoni: Vasić i Efendić (Mladost Turija).
OFK VRBAS: Babin, Radojković, Jelić (Jušković), Jokić, Vorgučin, Peruničić (Šafranj), Plavšić, Živkucin, Bičekji, Krainović, Kaluđerović.
MLADOST: Šmit, Jokić, Efendić, Kurjački, Gašić, Gubaš, Jelić, Bubanja, Ikrašev, Savin, Bajić (Vasić).
Izuzetno miran meč igrao se u Vrbasu. Sa malo prilika za pogotke, oba tima su verovatno samo mogla biti zadovoljna osvojenim bodom.
Prvo poluvreme je bilo bez većih šansi, samo je jednu šansui mala ekipa gostujućeg sastava. U drugom delu utakmica je bila dosta zanimljivija, ali opet bez pravih šansi.
Iz OFK Vrbasa su, za naš portal, kratko prokomentarisali utakmicu:
„Izuzetno dosadno prvo poluvreme, jedinu i najbolju priliku imala je Turija, ali je naš golman Babin sjajno intervenisao. U drugom delu susreta utakmica se malo otvorila, ali je ipak bilo i dalje isto. Jedini koji su se tokom čitavog susreta isticali bili su Babin i Jokić. Naš štoper Živkucin sjajno je iz igre odsekao Jelića, koji je daleko najopasniji u redovima gostiju. Podela bodova je ovde više nego ispravan ishod.“
Posle ovog remija OFK Vrbas se nalazi na drugoj poziciji na tabeli „Severa“ sa 10 osvojenih bodova. Mladost iz Turije je na desetoj poziciji sa 4 osvojenih bodova.
U sledećem kolu OFK Vrbas ide na jedno od težih gostovanja u Gajdobru, protiv Hercegovca. Dok će Mladost u Turiji dočekati Sentu.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Sever”