Search
Close this search box.
4. kola
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 4. kola Srpske lige “Zapad”

Ovog vikenda biće odigrane utakmice 4. kola Srpske lige “Zapad”. Očekuje nas izuzetno zanimljivo i uzbudljivo kolo.
Derbi kola igra se u Čačku gde će Borac i FAP odmeriti snage nakon 45 godina. Tu utakmici možete pratiti uživo na MerkurXtip YouTube kanalu u subotu od 19:00. Nešto više o toj utakmici pročitajte ovde.
U Gornjem Milanovcu ekipa Takova će ugostiti Slogu iz Bajine Bašte. Sloga je u prošlom kolu ostvarila prvu pobedu, dok je Takovo poraženo u Smederevu. Takovo trenutno ima samo jedan bod, dva manje od njihovog protivnika.
U Arilju, odlična ekipa Budućnosti, pokušaće da nastavi seriju utakmica bez poraza. Trenutno imaju jednu pobedu i dva remija, a u ovom kolu protivnik im je ekipa Tutina. Tutin je u prošlom kolu zabeležio prvu pobedu i pokušaće da nastave taj niz.
Mladi Radnik još uvek nema nijedan osvojen bod u dosadašnjem delu sezone. To će biti odlična prilika za gostujuću Slogu iz Kraljeva da pokuša da ostvari prvu pobedu. Favorita nema, ali je sigurno da će ovo biti izuzetno bitna utakmica za obe ekipe.
Mačva će na svom terenu dočekati Budućnost Krušik. Ekipa iz Valjeva je u prošlom kolu konačno slavila i zabeležila prvu pobedu. Mačva trenutno, uz Mladi Radnik, nema nijedan bod. Nalaze se na poslednjem mestu i pokušaće da što pre nađu izlaz iz ove situacije.
Još jedan derbi, koji ćete takođe moći da pratite na MerkurXtip YouTube kanalu, igra se u Ljubiću. Odličnoj ekipi Poleta u goste dolazi Sloga iz Požege. Utakmica se igra u nedelju, u jutarnjem terminu (11:00), a meč možete pratiti na ovom linku.
Komšijski derbi biće odigran u Mihajlovcu, gde gostuje lider na tabeli ekipa Smedereva. OFK Mihajlovac je jako dobro startovao, trenutno nema nijedan poraz, uz jednu pobedu i dva remija. Ipak, Smederevo će biti veliki favorit u ovoj utakmici. Smederevci trenutno imaju maksimalan učinak od tri pobede u tri meča i sigurno je da će im imperativ biti pobeda.
Real gostuje u Krupnju, ekipi Rađevca. Rađevac je posle dve pobede, u prošlom kolu doživeo i prvi poraz od Tutina. Real trenutno za sada ima po jednu pobedu, poraz i jedan nerešen rezultat. Očekujemo jedno jako zanimljivu utakmicu u Krupnju.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad