Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi kola u Leskovcu, u najavi osam zanimljivih duela

Derbi 4. kola Srpske lige Istok igra se ovog vikenda u Leskovcu, preciznije u Sportskom centru Orion u Mrštanu.
Timočanin je posle odličnog starta neočekivano poražen u duelu sa Borcem na svom terenu. Knjaževčani iskupljene žele na najtežem gostovanju u sezoni, u duelu sa Dubočicom kojoj su stručnjaci namenili ulogu prvog favorita na srpskoligaškom Istoku.
Dosta uzbuđenja će ovog vikenda biti i na svim ostalim terenima. Realnost je da su poljuljane pozicije još nekoliko stručnjaka, pa će biti zanimljivo videti ko je sledeći na trenerskoj vrtešci.
U subotu će dosta uzbuđenja biti u Svilajncu gde Radnički sa novim trenerom želi pobedu protiv tradicionalno neugodne Vlasine.
U Jagodini se igra derbi Pomoravlja. Jagodinci dočekuju Paraćince u duelu koji uvek, bez obzira na pozicije na tabeli nosi posebnu draž i epitet komšijskog derbija.
Timok se ove nedelje dodatno pojačao. Dres Zaječaraca zadužili su Luka Popović (Radnički, Niš) i Nikola Nikolić (Trepča). Iz Timoka najavljuju da žele pobedu. Pčinja u Zaječar putuje sa ciljem da i posle 4. kola ostane neporažena.
Subotnji program zaokružiće Topličanin i Dunav. U ovaj duel Prokupčani ulaze sa ambicijom da potvrde da imaju kvalitet za bolju polovinu tabele.
U nedelju se igraju još tri zanimljive utakmice.
SFS Borac dočekuje Meševo u duelu ekipa koje sa novim trenerima i na krilima pobeda proteklog vikenda žele da donesu novu radost svojim navijačima.
Lider na tabeli dočekuje pretposlednji Brzo Brod. U Pirotu respektuju rivala i ističu da će biti potrebno da ulože svoj maksimum kako bi se zadržali na maksimalnom učinku ove sezone.
U nedelju se igra i niški derbi. Budućnost u Popovcu dočekuje Car Konstantin koji sa novim trenerom želi novi početak i osvajanje barem jednog boda.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok