Search
Close this search box.
AND_9006
VREME ČITANJA: 2 min

Danas startuje 4. kolo Srpske lige “Beograd”

Četvrto kolo Srpske lige grupa ”Beograd” biće na programu u naredna tri dana. Već u petak se igraju dve utakmice.
Prvi meč se igra na Novom Beogradu gde će domaći Studentski grad ugostiti Teleoptik. Oba tima su u sredini tabele i očekuje se neizvestan duel. Derbi ovog kola se takodje igra u petak. Kraj Careve ćuprije BASK TEK je domaćin lideru prvenstva Sindjeliću. Gosti  dolaze kao jedina ekipa sa maksimalnim učinkom i probaće i da posle ovog kola to budu. Sa druge strane BASK ima velike ambicije i ima sa čim da se suprotstavi lideru.
Gro utakmica na programu je u subotu-čak pet. Ono što je zanimljivo u ovm kolu nema prepodnevnih termina. Sve utakmice u subotu se igraju od 16 časova i 30 minuta.
Derbi po položaju na tabeli je svakako sudar Zemuna i Studentskog grada. To su ekipe sa po dve ostvarene pobede. U Dobanovcima domaća Budućnost koja ima tri remija dočekuje jedno od prijatnijih iznenadjena prvenstva ekipu Torlaka. Torlak je obe pobede ostvario u gostima.
Radnički iz Obrenovca će ugostit Brodarac. Ova dva tima su u prošlom kolu doživela poraze i traže priliku za iskupljenje. Borča će biti poprište meča izmedju BSK-a koji je startovao slabije nego što se očekivalo i Zvezdare još jednog prijatnog iznenadjenja ove lige.
Zvezdara je druga na tabeli ali je neočekuje lako gostovanje. Na Karaburmi je opsadno stanje. Pod moranjem je pobeda OFK Beograda nad Borcem iz Lazarevca. Romantičari imaju samo dva boda, dve utakmice kod kuće su odigrali nerešeno i poraženi su u prošlom kolu od Sindjelića. Borac je rasterećen i može bar do boda.
Nedelja nam donosi samo jedan susret.  Jedinstvo iz Surčina je blagi favorit protiv Ušća Novi Beograd. Sigurno je da domaćin ide na sva tri boda, ali i da gosti neće istaći belu zastavu.  Nadamo sekolu sa velikom brojem golova.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd