Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 1 min

Trenerska vrteška na Istoku

Samo tri odigrana kola i već četiri promene na trenerskim klupama na srpskoligaškom Istoku.
Trenerska vrteška radi punom parom, a moguće je da i u narednih desetak dana bude novih promena na klupama ekipa u Srpskoj ligi Istok.
Prvi su u promene krenuli u Meševu. Ambiciozna uprava srpskoligaša sa teritorije Grada Kruševca je posle dva poraza na teškim gostovanjima u Pirotu i Knjaževcu smenila trenera Dragana Tadića. Novi trener Jovan Dabić debitovao je pobedom protiv Brzog Broda.
Dve promene su, pokazaće se, bile povezane. Uprava SFS Borca je posle remija u Paraćinu u duelu sa Pčinjom donela odluku o smeni šefa struke Zorana Terzića. Na njegovo mesto postavljen je njegov dotadašnji pomoćnik i bivši igrač Borca Darko Miladinović.
Šok terapija je dala rezultat pa su Paraćinci već narednog vikenda osvojili sva tri boda u Knjaževcu.
Iskusni stručnjak Zoran Terzić vrlo brzo je našao novi klub. Uprava Radnićkog iz Svilajnca sporazumno je raskinula saradnju sa Goranom Uroševićem, a na čelo stručnog štaba postavljen je Zoran Terzić.
Poslednje vesti o promeni stižu iz Niša.
Posle ostavke Vojkana Veljkovića, uprava Car Konstantina ukazala je poverenje Dušanu Đokiću, nekadašnjem golmanu niškog Radničkog koji je radio i kao trene u ovom superligašu.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok