Search
Close this search box.
IMG-9675e5d699c41dcd3ab10b05f610f985-V__01
VREME ČITANJA: 2 min

Nemanja Ratković najbolji igrač 3.kola Srpske lige “Beograd”

Sjajna partija krunisana golom u derbi susretu 3.kola Srpske lige “Beograd” donela je laskavo priznanje igraču Sindjelića Nemanji Ratkoviću-igrač kola. Gol u pobedi  njegove ekipe nad OFK Beogradom bio je dovoljan za nova tri boda.
Pitali smo veznog igrača tima iz Beograda koliko njemu znači ovo laskavo priznanje: “Sigurno je da imponuje, ali ne bi uzeo na sebe sve zasluge za pobedu u derbiju. To su zasluge celog tima, ispalo je da je moj gol rešio derbi protiv OFK Beograda“.
Ekipa Sinđelića je odlično startovala u prvenstvu uz sve tri pobede i gol razliku 4:1. Po rečima našeg sagovornika ovako dobar start nije neočekivan: „Iskreno ja sam očekivao s obzirom da već šest meseci igramo zajedno, i kad smo vraćali Sindjelić u Srpsku ligu igrali smo dobro. Sad smo još podmladili ekipu, ja sam prezadovoljan kako igramo. Nadam se da su uprava i stručni štab isto tako. Ispravljamo greške u hodu i idemo dalje“.
Za vikend ekipu Sindjelića očekuje gostovanje kraj Careve ćuprije domaćem BASK TEK-u:“ Protiv ekipe BASK-a znamo da nas očekuje teška utakmica. To je jedna mlada i kvalitetna ekipa sa dobrim trenerom. Neće biti lako, ali kao i na svakoj utakmici idemo na pobedu“.
Nemanja Ratković je debitovao sa sedamnaest godina u Bežaniji. Posle je igrao kao bonus u Šumadiji, pa u Prvoj ligi za Jedinstvo Puteve. Zatim slede nastupi u Mačvi i Radničkom sa Novog Beograda. Igrao je dva puta za OFK Beograd, izmedju ta dva puta oprabao se i na Islandu. Sada je igrač Sindjelića. Nemanja je rodjen 28.marta 1993.godine u Beogradu. U najboljim je igračkim godinama i pred njim je jošdosta godina dobrih nastupa.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd

VREME ČITANJA: 2 min

Nemanja Ratković najbolji igrač 3.kola Srpske lige “Beograd”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige beograd