Search
Close this search box.
Tim kola
VREME ČITANJA: 2 min

Tim kola Srpske lige “Zapad”

Još jedan utorak i još jedan tim kola, koji imate priliku da vidite samo na našem portalu.
U ovom kolu, na golu se našao golman Sloge (BB), iskusni Dejan Golubović. Golubović je branio bez greške tokom cele utakmice. Svojim intervencijama, doprineo je da njegova ekipa ne primi gol i savlada imenjaka iz Požege (2:0).
Na poziciji levog beka, novajlija u Smederevu, bivši fudbaler Borca, Dejan Koraksić. Koraksić je odigrao jednu jako dobru utakmicu, u kojoj je Smederevo slavilo minimalnim rezultatom (1:0).
Štoperski tandem čine Ivan Gentić i Lazar Stojanović. FK Budućnost Krušik je ostvario prvu pobedu ove sezone, a Gentić je odigrao odličnu utakmicu na poziciji štopera. Odličan je bio u par situacija, u kojima je osujetio napade gostiju.
Lazar Stojanović je odradio izuzetno dobar posao protiv Sloge iz Požege. Požežani su bili jako opasni, ali je Stojanović, uz pomoć svojih saigrača iz odbrane, sprečio da gosti postignu gol. Na kraju, mreža domaćih je ostala netaknuta, a u Bajinoj Bašti su ostala sva tri boda.
Desni bek nam dolazi iz Tutina. Ertan Marovac je odigrao utakmicu bez greška. Uz veliko zalaganje na terenu, Marovac je blistao i u odbrani i u napadu. Uspeo je da postigne i gol za svoju ekipu, u pobedi nad Rađevcem (3:0).

Tim kola

Na pozicijama centralnih veznih fudbalera, nalaze se Nemanja Milošević i Luka Lukić. Milošević nastavlja da pruža sjajne partije u dresu Borca. I ovaj put bio je jedan od najzaslužnijih za pobedu svoje ekipe nad Poletom (3:1). Milošević je bio i strelac drugog pogotka na ovoj utakmici.
Luka Lukić je zabeležio odličnu partiju u dresu OFK Mihajlovca. On je na gostovanju u Podunavcima, odigrao jednu jako dobru utakmicu. Bio je predvodnik svoje ekipe i sve vreme je pravio probleme odbrani domaćih.
Po bokovima su Miloš Zličić i Aleksandar Đoković. Đoković je praktično sam pobedio svoj nekadašnji klub, Slogu iz Požege. Posle dužeg vremena, Đoković je zablistao na jednoj utakmici, a dobru igru začinio je i vodećim pogotkom.
Zličić, kao i uvek, jako dobar. Uspeo je da postigne i jedini pogodak na utakmici za svoju ekipu. Tako je Smederevu doneo još jednu vrlo bitnu pobedu u jako teškoj utakmici protiv Takova. Našao se Zličić još par puta u dobrim prilikama, ali ostao je samo na jednom golu.
Dvojac u napadu čine trostruki strelac u ovom kolu Filip Rajevac i fudbaler FAP-a Dejan Đenić. Filip Rajevac je doneo prvu pobedu svojoj ekipi ove sezone. Postigao je het-trik i tako izbio na vodeće mesto liste strelaca u dosadašnjem delu sezone.
Dejan Đenić, jedno od najzvučnijih pojačanja FAP-a, doneo je svojoj ekipi pobedu i sva tri boda u ovom kolu. Odigrao je dobar meč, a u 89. minutu bio je i strelac odlučujućeg gola za svoju ekipu. Đenić se iz kola u kolo pokazuje kao odlično pojačanje FAP-a.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige zapad