Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Tim 3. kola Srpske lige Istok

I ovog utorka MSport bira timove kola u sve četiri grupe u srpskoligaškoj konkurenciji.
U Srpskoj ligi Istok čak četiri pobede gostiju, uz po dva remija i dva trijumfa domaćih ekipa pokazuju ujednačen kvalitet, ali i da više nema sigurnih i unapred poznatih osvajača bodova.
Vlasina je zaustavila zahuktalu Jagodinu. Rosuljce je do pobede predvodio nezaustavljivi Nenad Kačar nad kojim je posle asistencije kod prvog, načinjen i prekršaj za penal i drugi gol domaćina. Uz njega u timu kola i pouzdani štoper Dragan Nedeljković.
Budućnost je iz Prahova donela sva tri boda predvođena za igru raspoloženim Stefanom Miletićem. Sigurno odbrani dao je pouzdani čuvar mreže Tomislav Koković.
U duelu imenjaka Piroćanci su iz Svilajnca doneli sva tri boda. Strelac jedinog pogotka Miloš Janković i pouzdani odbrambeni igrač Bojan Dojkić su u timu kola kao nosioci igre gostiju u ovom duelu.

Meševo je stiglo do prve “trojke”, a u timu kola iz pobedničkog sastava Andrija Radovanović i Nemanja Smiljković.
Odbrambeni bedem 3. kola Srpske lige Istok zaokružuje Aleksandar Velinović iz Pčinje koja je odolela pred naletima favorizovane Dubočice.
Timok je posle promena na čelu kluba počeo da kompletira tim, a u Nišu je stigao do sva tri boda. U timu kola iz redova Zaječaraca Jovan Jakovljević.
SFS Borac je najprijatnije iznenađenje sezone. U 3. kolu Paraćinci su slavili u Knjaževcu protiv Timočanina koji je u duel ušao kao apsolutni favorit. Matija Pavlović je sa dva gola u završnici susreta doneo pobedu gostima.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok