Search
Close this search box.
New Project (7)
VREME ČITANJA: 1 min

Sinđelić sa najviše igrača u timu kola

Izabran je i najbolji tim 3.kola Srpske lige “Beograd”. Bilo je dosta dobrih pojedinaca, pa uopšte nije bilo lako izabrati najboljih jedanaest.
Prema očekivanjima dominiraju igrači iz ekipe koja je lider prvenstva i jedina sa sve tri pobede – Sinđelić. Mesto u timu kola našli su strelac gola u derbiju protiv OFK Beograda Nemanja Ratković kao centralni vezista, zatim odlični štoper Vladimir Milicanović i prodorni desni bek Aleksandar Stošić.
Po dva igrača u idealnom timu kola imaju Zemun i Torlak. Torlak je u gostima pobedio Brodarac sa 3:1, pa su mesto u timu zaslužili dvostruki strelac Miloš Šarić, kao i talentovani golman Marko Ćopić.
Zemun je zabeležio drugu uzastopnu pobedu. Strelac i centarfor Svetislav Milošević i iskusni komandant odbrane Marko Đalović predstavljaju Zemunce.
Dva igrača u timu kola ima i Prva iskra. Petar Piplica strelac zauzima mesto u sredini, a na levom beku je Ognjen Marinković.
Krilne pozicije pokrivaju Saša Knežević iz Teleoptika i Filip Đorđević iz Zvezdare. Knežević je bio strelac u remiju svoga tima. Đorđević je golom doneo sva tri boda timu sa Bulbuldera.
Zanimljivo je da se Filip Đorđević po treći put našao u timu kola. Već sad je jedan od ozbiljnih kandidata i za tim sezone.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd