Search
Close this search box.
tim 3 kola
VREME ČITANJA: 1 min

Idealnih jedanaest trećeg kola Srpske lige “Vojvodina”

Treće kolo je bilo izuzetno zanimljivo i izbacilo je veliki broj igrača za idealan tim, ali mi smo imali težak zadatak da odaberemo 11.
Defanzivnu liniju tima čine golman Stanišića Vezmar koji je imao dan protiv Kabela i jedan je od zaslužnijih je što je njegov tim slavio. Svitić iz Tise i strlac pobedonosnog gola za Naftagas protiv Prvog maja Samardžić čine štoperski par, a sa njihove leve strane je Jelić iz somborskog Radničkog dok je desni bek odlično ocenjeni Šćepanović iz OFK Bačke.
Srednji red i krilne pozicije čine igrači koji su bili strlci za svoje ekipe proteklog vikenda i koji su dali značajan doprinos pobedama svojih timova. Veznjaci su Pjošta (Stanišić) i Jovanić (Radnički So). Oni uglavnom igraju na pozicijama napadača, ali naša formacija ih je odredila nešto malo iza špiceva ovog puta.  Levo krilo je Savanović (Naftagas), dok je sa preke strane Balabanović (OFK Bačka). U napadu su dvostruki strelac za Jedinstvo iz Stare Pazove Pađen i mladi špic zrenjaninskog Radničkog Uroš Markoski.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Idealnih jedanaest trećeg kola Srpske lige “Vojvodina”

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina